Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládám s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR):

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá správce:

  • Vladimír Hron
  • IČO: 49873997, DIČ: CZ6606252048
  • Sídlo: Jaroslava Vrchlického 2767/29, 434 01 Most

Kontaktní e-mail: info@vladahron.cz

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Milan Kamír (IČ: 46756761, se sídlem Kpt. Jaroše 42/30, 434 01 Most), který provozuje tento web a má pověření na základě Zpracovatelské smlouvy uzavřené mezi správcem a zpracovatelem.
  • SmartSelling a.s. (IČ: 29210372, se sídlem Netroufalky 797/5, Bohunice, 625 00 Brno), která provozuje aplikaci SmartEmailing.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání newsletterů. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Co sbírám, za jakým účelem a jak dlouho

  • Sbírám a zpracovávám vaši e-mailovou adresu za účelem zasílání e-mailových novinek (obchodních sdělení).
  • Právním základem je váš souhlas se zasíláním těchto sdělení s možností snadného odhlášení.
  • Vaše údaje uchovávám po dobu vašeho souhlasu (než se ze zasílání odhlásíte).
  • Více osobních údajů schraňuji pouze pro vyřizování poptávek (nedojde-li k realizaci, nejste v žádné databázi zařazeni), vystavení smluv a daňových dokladů klientům, kteří si zakoupí uměleckou službu (archivuji ze zákona 10 let) a pak doklady s vašimi osobními údaji skartuji.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mě.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Čestně prohlašuji, že nezasílám spam a žádný z osobních údajů neposkytuji dalším stranám. Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.